Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

200ste advertentie vierdaagseslaapplaats

vierdaagseslaapplaats.nl

Sinds begin maart is het weer mogelijk uw slaapplaatsen aan te bieden op vierdaagseslaapplaats.nl. Voor wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse en/of bezoekers van de zomerfeesten is het vanaf deze datum weer mogelijk een fijne slaapplek bij een leuk gastgezin te vinden op vierdaagseslaapplaats.

Na het succes van het eerste jaar is de website ook dit jaar weer populair. Het aantal aangeboden slaapplaatsen van afgelopen jaar dat over de 150 advertenties ging is dit jaar alweer gepasseerd. Op het moment van schrijven is zojuist de 200ste slaapplaats aangeboden op vierdaagseslaapplaats.nl.

Op de vierdaagseslaapplaats wordt de vraag naar en het aanbod van slaapplaatsen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op unieke wijze bij elkaar gebracht.

De Nijmeegse Vierdaagse trekt jaarlijks enkele tienduizenden wandelaars en bezoekers. Al die mensen hebben een slaapplaats nodig voor die week, en elk jaar weer blijkt een groot beddentekort.

Door vraag en aanbod van slaapplaatsen rechtstreeks bij elkaar te brengen, draagt vierdaagseslaapplaats bij aan het oplossen van het beddenprobleem.

Zoek je nog een slaapplaats tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Of heb je een slaapplaats beschikbaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Op www.vierdaagseslaapplaats.nl worden vraag en aanbod op unieke wijze bij elkaar gebracht. Geef je voorkeuren en wensen op, en vind een slaapplaats of een gezellig logé!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.