Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

De Beijer BV

De Beijer BV

Verenigde Bedrijven de Beijer BV is een toonaangevende groep Nederlandse en Duitse bedrijven op het gebied van productie, handel en logistiek van grondstoffen. Het bedrijf levert grondstoffen aan de water- en wegenbouw, de betonindustrie, de recreatiemarkt, de park- en landschapsarchitectuur en de grof keramische industrie.

Invens heeft voor de Beijer recent een compleet nieuwe website opgeleverd, gebaseerd op het wereldwijd veelal gebruikte content management systeem Joomla. Middels Joomla kan eenieder eenvoudig met behulp van een gebruiksvriendelijke interface een website beheren zonder dat hier uitgebreide en ingewikkelde programmeerkennis voor nodig is.

Voor een zakelijke, rustige en duidelijk uitstraling heeft Invens een totaal nieuwe website ontworpen. Het frisse en overzichtelijke ontwerp is geheel van deze tijd en zorgt dat informatie snel en op een eenvoudige manier is terug te vinden.

De overzichtelijkheid van een website is van groot belang. Een overzichtelijke website maakt dat een klant zich thuis voelt op een website en gericht kan zoeken naar de gewenste informatie. De klanten en potentiële klanten van De Beijer zijn op de eerste plaats geïnteresseerd in de producten van De Beijer, naast de visie en andere informatie over het bedrijf.

Een aantrekkelijke bedrijfsvideo geeft de bezoeker een snelle blik in de werkzaamheden en visie van het bedrijf. Daarnaast heeft Invens de website van de De Beijer verrijkt met een groot aantal productbladen. Hierdoor is het productaanbod van het bedrijf voor bezoekers snel duidelijk. Daarnaast zorgt de productbladen voor een groot gebruikersgemak. Bezoekers kunnen de productbladen met één druk op de knop uitprinten en deze overal mee naar toe nemen.

De Beijer is een grote speler op de markt. Partners en klanten van de Beijer bevinden zich door heel Europa. Duitsland speelt hierin een hoofdrol. Om ook Duitse en de internationale markt zo goed mogelijk te kunnen bedienen is Invens momenteel bezig met de Duitse website voor de De Beijer. Binnenkort zal dus ook de Duitse markt optimaal kunnen worden bediend! Invens hoopt de zeer prettige samenwerking ook in de toekomst nog lang met De Beijer voort te zetten!

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen? Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla? Neem dan gerust contact op.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.