Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Erkend leerbedrijf

Certificaat erkend leerbedrijf

Kenteq helpt (aankomende) vakmensen hun loopbaan inhoud te geven. Als kennis- en adviescentrum voor technisch vakmanschap richt Kenteq zich op 140 beroepen in de techniek. Kenteq helpt elke vakman en leerling op mbo-niveau om zichzelf te ontwikkelen op elk moment in zijn loopbaan. Daarvoor biedt het adviescentrum producten en diensten die waarde toevoegen aan het vakmanschap in Nederland.

Invens heeft ook nu weer met trots het Kenteq “Erkend leerbedrijf” certificaat mogen ontvangen. Als leerbedrijf staat Invens garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen.

Ben je geïnteresseerd in een stageplek bij Invens neem dan een kijkje op Stagemarkt voor meer informatie of neem contact op door een e-mail met cv te sturen naar naar vacatures[at]invens.nl t.a.v. Marijke Muller-Koster

Meer informatie over Kenteq, kijk dan nu op: www.kenteq.nl

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.