Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Fijnewoensdag.nl gerealiseerd door Invens

Fijnewoensdag

Invens heeft voor haar zusterbedrijf i-Solve een webapplicatie opgeleverd. Binnen twee weken realiseerde Invens in samenwerking met IfThen een webapplicatie waarmee i-Solve haar relaties kunnen uitnodigen voor een fantastisch evenement.

Relaties worden uitgenodigd via een mailing en kunnen zich daarna zelf aanmelden. Ze worden gelijk gevraagd hun adresgegevens te controleren en aan te vullen. De uitgenodigde relaties kunnen zelf ook weer relaties uitnodigen. De applicatie zorgt er voor dat alle administratie aan de achterkant veilig wordt geregeld. Door uitgebreide validatie van de alle ingevoerde gegevens wordt de kans op misbruik zeer klein. Op de dag kunnen alle genodigden bij binnenkomst van het evenement automatisch worden aangemeld door het scannen van een QR-code.

Vanzelfsprekend zijn er allerlei (realtime) overzichten van wie zich heeft aangemeld tot wie er aanwezig is op het op het evenement. Ook iets voor u? Wij overleggen graag met u de mogelijkheden voor uw uitdaging!

Link naar Fijnewoensdag

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.