Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Honderdste advertentie vierdaagseslaapplaats.nl

vierdaagseslaapplaats.nl

1 april 2011 lanceerde Invens de website vierdaagseslaapplaats.nl. Vierdaagseslaapplaats brengt vraag en aanbod van slaapplaatsen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op unieke wijze samen. Om naamsbekendheid te creëren is er direct begonnen met een reclamecampagne op radiozender Keizerstad FM.

Nog geen drie maanden later blijkt de website een groot succes. De honderdste advertentie is op de website geplaatst en nog steeds komen er dagelijks advertenties bij.

Met nog maar een paar weken voor de start van de Vierdaagse wordt het steeds moeilijker om nog een slaapplaats te vinden. Kijk snel op vierdaagseslaapplaats.nl en vind nog een fijne slaapplaats om lekker tot rust te komen na een vermoeiende wandeltocht.

Bent u een commerciële adverteerder? Neem dan nu nog contact met ons op, op het e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en informeer naar onze gunstige tarieven.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.