Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Invens is jarig en viert dat in de lucht

Indoor skydiven

Op 1 april 2011 vierde Invens haar zevende verjaardag. Tijd voor een borrel, een hapje en meer: de lucht in! Om het zevenjarig jubileum van Invens groots te vieren zijn we gaan Indoor Skydiven in Roosendaal.

Vol enthousiasme en toch ook wel een beetje spanning reden we naar Roosendaal. Wat zouden we kunnen verwachten? Is het wel echt zo leuk als men zegt? Is het eng? Eenmaal binnen trokken we onze overall aan en zetten we een helm en mooi brilletje op. Na een korte introductie waren we er allemaal klaar voor de windtunnel.

Aangekomen voor de tunnel mocht de eerste stuntpiloot naar binnen. De rest stond gespannen te kijken. Wat gaat er gebeuren? Een dikke minuut later stond de eerste vol enthousiasme weer buiten. De adrenaline giert door je lichaam, de spanning is totaal weg en na twee seconden ben je alweer helemaal klaar voor de volgende sessie! Nadat iedereen vijf nooit meer te vergeten sessies achter de rug had mochten we de tunnel weer uit.

Vliegen maakt hongerig. Gezellig aan tafel proostten we op Invens en hebben we lekker een hapje gegeten. Hierna was het weer tijd voor de terugreis waarbij we het nog steeds hadden over deze geweldige ervaring. Dit zevenjarige bestaan van Invens zullen we niet snel meer vergeten!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.