Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Invens rolt door Nijmegen

Segway

Op ons kantoor in Heteren zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen van webapplicaties en websites. Vandaag was het tijd voor iets anders! Na een halve dag hard werken zat het erop en werden we om 14.15 uur bij de Krayenhoff Kazerne in Nijmegen verwacht voor ons bedrijfsuitje.

Eenmaal aangekomen in Nijmegen was het nog steeds een groot raadsel wat we gingen doen. De organisatoren van het bedrijfsuitje hadden de geplande activiteit verbazingwekkend goed geheim weten te houden. Na wat raden en aandringen kregen we te horen wat er op de agenda stond voor vandaag: “We gaan Segway rijden”.

Niet veel later was onze instructeur van HW Experience al daar en werden de Segway’s voor ons gereed gemaakt. Geen van ons had ooit eerder op deze futuristische apparaten gereden en een korte introductie met het apparaat was dus ook geen overbodige luxe.

Na een half uurtje oefenen en spelen op de Segway waren we klaar voor vertrek. Één voor één reden we achter onze begeleider Vincent aan. Na onze start vanaf de Krayenhoff Kazerne doken we al snel het bos in om vervolgens door het mooie heuvelachtige landschap in Ubbergen te rijden. Vervolgens, ervaren genoeg, reden we door het centrum van Nijmegen naar het grootste monument van de stad, de Stevenskerk. Vanuit de Stevenskerk vervolgde we onze weg weer terug naar de Krayenhoff Kazerne.

Na een geweldige ervaring rijker en een tour van 2 uur, had iedereen trek gekregen en hebben we een lekker hapje gegeten bij de kazerne. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er nog enthousiast nagepraat over de tour op de Segway. Na een laatste kopje koffie sloten we deze leuke en zeer geslaagde dag af en keerde iedereen weer naar huis. Het was een bedrijfsuitje dat we niet snel zullen vergeten.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.