Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Invens wenst iedereen een goed, gezond en online succesvol 2012!

De beste wensen voor 2012

2011 was het jaar van het uiterste wat betreft het weer. De zonnigste lente, natste zomer, droogste september. Wat betreft de digitale wereld waren het de social media en mobiele apparaten welke een explosieve groei doormaakte.

Door het massaal toenemende gebruik van mobiele apparaten als smartphones en tablets weten mensen hun weg naar het web nog sneller en gemakkelijker te vinden. Ook in 2012 zal het gebruik van mobiele apparaten alleen maar blijven toenemen.

Voor veel relaties hebben wij in 2011 dan ook weer mooie applicaties en websites mogen maken. Wij willen iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en wensen allen veel plezier met de nieuwe applicaties.

Heeft u als goede voornemen een mooie nieuwe website of webapplicatie te laten ontwikkelen, uw huidige website te updaten of wilt u graag eens advies over de online mogelijkheden voor uw bedrijf, dan bent u bij Invens aan het juiste adres.

Wij zien het nieuwe jaar met heel veel plezier tegemoet en hopen u ook dit jaar weer van dienst te mogen zijn.

De beste wensen voor 2012!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.