Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Invens wenst u fijne feestdagen en een goed 2013

De beste wensen voor 2013

Nu het einde van het jaar weer nadert kijken we tevreden terug op 2012. Het was een bewogen jaar met nieuwe projecten, met verandering in de wetgeving wat betreft het gebruik van cookies, met veranderingen vanuit de overheid met gevolgen voor onze registratiepakketten en met veranderingen in ons team.

Hoewel er veel is gebeurd, was er op zijn tijd ook ruimte voor ontspanning. Het achtjarig bestaan van Invens werd gevierd met een erg leuke rit op de Segway door Nijmegen. Het jaar wordt afgesloten met een lekkere kerstlunch.

We zijn erg dankbaar voor weer een jaar met prettige en goede samenwerking. Zonder u hadden wij dit niet kunnen realiseren. Bij dezen willen wij iedereen dan ook hartelijk bedanken voor het afgelopen jaar. We verheugen ons op 2013.

Heeft u nog geen website, bent u nog druk op zoek naar goede partner die het voor u mogelijk kan maken uw registratie te vereenvoudigen of wilt u graag advies over de online mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een lekker kopje koffie eens te bekijken of Invens iets voor u kan betekenen.

Invens is van 25 december tot en met 1 januari gesloten. Vanaf woensdag 2 januari zijn wij weer aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een goed 2013 toe!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.