Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuw uiterlijk Vierdaagseslaapplaats

Oud

Vierdaagseslaapplaats heeft een nieuw uiterlijk! Met frissere kleuren en vormen is Vierdaagseslaapplaats.nl voor de komende tijd weer up-to-date als het om vormgeving gaat. In de nieuwe vormgeving is gebruik gemaakt van SVG iconen waardoor de website op ieder apparaat en iedere resolutie een strak uiterlijk heeft.

Zoekt u voor de Nijmeegse Vierdaagse nog een slaapplaats? Of wil u graag een logé ontvangen tijdens de Vierdaagse? Ga dan snel naar www.vierdaagseslaapplaats.nl

Nieuw

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.