Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe ontwikkelingen Travis

PSW

Verschillende van onze Travis-versies zijn de laatste tijd flink onder handen genomen. De gebruikers beschikken over diverse nieuwe functionaliteiten.

Voor PSW implementeerden we een nieuw overzicht in Travis, dat inzicht geeft in de totaal afgelegde reisafstand. Het overzicht is onderverdeeld per maand, per medewerker en uitgesplitst op directe en indirecte uren.

Voor Stapp werd een geheel vernieuwde versie van Travis opgeleverd, met daarin onder andere vernieuwde urenregistratie op trajectniveau, uitgebreid contactpersonenbeheer, actielijsten, signalering per mail en uitgebreide beveiliging op actieniveau.

Ook SterkvoorWerk is onlangs overgestapt op urenregistratie op trajectniveau. Dat betekent dat alle in Travis geregistreerde directe uren worden geboekt op een cliënt en traject.

Aan de Travisversie van Jobstap werd de mogelijkheid tot volledige ESF-verantwoording ingebouwd. Deze verantwoordingen worden gegenereerd in PDF-formaat en voldoen volledig aan de laatste eisen van het UWV.

Maakt u gebruik van één van onze producten, Travis of Radar, en geïnteresseerd in aanvullende functionaliteiten? De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wellicht kunnen we u helpen uw administratie te stroomlijnen, u meer inzicht te geven, of u tijd te besparen. Informeer bij ons, we adviseren u graag!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.