Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe versie TRAVIS

vierdaagseslaapplaats.nl

Invens is een klein jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe versie van TRAVIS. De vernieuwde versie van TRAVIS zal voornamelijk nieuwe functies en een compleet nieuw uiterlijk hebben.

TRAVIS staat bekend om zijn betrouwbaarheid en vele mogelijkheden. In de nieuwe versie van TRAVIS zal dit niet anders zijn, het grote verschil ten opzichte van de vorige versies zal zitten in het ontwerp. De vernieuwde TRAVIS zal een fris en snel ontwerp hebben dat op zowel PC als tablet uitstekend werkt. Daarnaast wordt er in het vernieuwde ontwerp gebruikt gemaakt van de laatste technieken in programmeertaal en vormgeving.

Invens hoopt spoedig met meer nieuws te komen omtrent de nieuwe ontwikkelingen van TRAVIS.

Wilt u gebruik maken van (de vernieuwde) TRAVIS? Kijk dan nu op www.travis.nl of neem contact op met Invens.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.