Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website Cladding Point

www.claddingpoint.nl

Cladding Point is een toonaangevende, onafhankelijke partner die de bouwsector voorziet van innovatieve en geïsoleerde oplossingen. De ambitie van Cladding Point is een betrouwbare , flexibele, initiatiefrijke leverancier voor de lange termijn te zijn. Het enthousiaste team beschikt over een grote technische expertise en jarenlange ervaring in de branche. Cladding Point vertegenwoordigd exclusief binnen de Benelux een aantal vooraanstaande Europese leveranciers en producten, met als hoofdleveranciers Brucha (Oostenrijk) en Gor-Stal (Polen).

Een bedrijf als Cladding Point heeft een grote aantal relaties waarvoor het belangrijk is dat de juiste informatie snel beschikbaar is. Invens ontwikkelde voor Cladding Point een hele nieuwe website, waarbij het voor een bezoeker mogelijk moest zijn om in 2 klikken bij de gevraagde informatie uit te komen. Met dit als hoofddoel staat er nu een hele nieuwe website, waar men razendsnel alle informatie van bijvoorbeeld een wand- of dakpaneel kan opzoeken.

Doordat de website werd ontwikkeld op het wereldwijd veelal gebruikte content management systeem Joomla, is het ook nog eens heel eenvoudig mogelijk om de website zelf te beheren. Een tekst of een plaatje is binnen een paar minuten aan te passen.

Bekijk de nieuwe website van Cladding Point nu op: www.claddingpoint.nl

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?
Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla?
Neem dan gerust contact met ons op.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.