Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website Infi-knit

Oud

Invens heeft sinds kort de nieuwe website van Infi-knit opgeleverd. Infi-knit is gespecialiseerd is allerlei soorten breiwerken. Met een groot netwerk over hele wereld kan Infi-knit voor iedere klant wat betekenen. Wilt u meer weten over Infi-knit of gewoon de nieuwe website bekijken? www.infiknit.eu. Daarnaast heeft Invens voor het aan Infi-knit gelieerde bedrijf O&L Trading de website geoptimaliseerd. Deze website is omgezet naar een ander systeem en werkt hierdoor sneller en veiliger. www.onl-trading.com.

Wilt u ook graag een nieuwe website die beschikt over de laatste webtechnieken (SVG, caching, responsive etc.)? Neem dan gerust contact met ons op. Vervolgens kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.