Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website Kapsalon Judith

Kapsalon Judith

Kapsalon Judith is een kapsalon welke zich onderscheidt van de rest door haar flexibele openingstijden. Zo is de kapsalon vier (koop-)avonden in de week geopend. Dit maakt het maken van een afspraak veel makkelijker. De klant is niet gebonden aan de weekenden, wat bijvoorbeeld ideaal is voor de werkende klant. Ouders met kinderen hebben meer rust in de kapperstoel als de kinderen op bed liggen.

Kapsalon Judith heeft de zaak voorzien van een nieuwe stijl en uitstraling. Hierbij kon de website uiteraard niet achter blijven. Invens ontwikkelde een nieuwe website voor de kapsalon.

De nieuwe website is ontwikkelt op Joomla. Joomla is een wereldwijd veelal gebruikt Content Management Systeem dat onlangs nog de Open Source Award heeft gewonnen.

Joomla beschikt over een groot scala aan mogelijkheden om uw website zelf eenvoudig te beheren. U moet denken aan het aanpassen van teksten middels een duidelijke tekstverwerker, toevoegen van menu-items en het plaatsen van foto’s. Hierdoor kunt u binnen een paar minuten de tekst op uw website zelf hebben aangepast.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?
Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla?
Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk portfolio

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.