Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website Loodgietersbedrijf P. Staneke

Loodgietersbedrijf P. Staneke

Loodgietersbedrijf P. Staneke is een klein gemoedelijk, erkend loodgietersbedrijf met liefde voor het vak. De werkzaamheden bestaan uit de disciplines loodgieterswerk, verwarming, sanitair en dakwerk. Loodgietersbedrijf P. Staneke waarborgt haar verrichten werkzaamheden en staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en een hoog servicegehalte. Alles conform de laatst geldende eisen en voorschriften.

Vandaag de dag is een goede, duidelijke website voor een bedrijf niet meer weg te denken. De website van Loodgietersbedrijf P. Staneke voldeed niet meer aan de eisen van het loodgietersbedrijf. P. Staneke heeft er dan ook voor gekozen om door Invens een hele nieuwe website te laten ontwikkelen.

De nieuwe website werd ontwikkelt op het content management systeem Joomla. Joomla beschikt over een groot scala aan mogelijkheden om een website zelf eenvoudig te beheren. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten middels een duidelijke tekstverwerker, toevoegen van menu-items en het plaatsen van foto’s.

Door het prettige en eenvoudige beheergedeelte van Joomla is het voor het loodgietersbedrijf nu erg eenvoudig en snel mogelijk teksten en foto’s op de website te beheren en/of toe te voegen.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.