Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website LSBL

LSBL

LSBL uit Ede is trainer en opleider in de voedingsindustrie. In de voedingsindustrie is LSBL onderscheidend door haar passie. Met passie voor voeding, technologie en vakmanschap zetten zij zich in voor de opleidingsbehoefte van de klant.

Met haar gevarieerde team van specialisten kan LSBL de best passende trainer, ontwikkelaar of coach voor elk bedrijf inzetten.

De website van LSBL bevat allerlei informatie over de geschiedenis en het aanbod van het opleidingsinstituut vinden. Helaas strookte de uitstraling van de website in de loop van de tijd niet meer met hetgeen waar LSBL voor staat. LSBL heeft haar huisstijl eens goed onder de loep genomen en een compleet nieuwe website en logo laten ontwerpen.

Voor het omzetten van het ontwerp naar een functionele website heeft LSBL Invens gevraagd. De nieuwe website is ontwikkeld voor versie 1.6 van Joomla. Joomla is een wereldwijd gebruikt open source content management systeem dat haar kwaliteit al ruimschoots heeft bewezen. Met Joomla is het mogelijk via de webbrowser, zoals Internet Explorer of Firefox bijvoorbeeld nieuwsitems toe te voegen, informatie aan te passen, een agenda bij te werken, foto's te plaatsen, noem het maar op.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?

Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla 1.6?

Neem dan gerust contact met ons op.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.