Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website TRAVIS

TRAVIS

Iedereen met een bedrijf, groot of klein, kent de noodzaak en de verplichting van het bijhouden van een overzichtelijke en uitgebreide administratie. Om u te ondersteunen bij deze administratieve taken binnen uw organisatie in bijvoorbeeld de re-integratiebranche biedt Invens het cliëntvolgsysteem TRAVIS.

TRAVIS geeft u de mogelijkheid om gegevens eenvoudig en overzichtelijk via het web te registreren. Denk hierbij aan registratie van persoonsgegevens, klantgegevens, opdrachtgevers, bedrijven, urenverantwoording, projecten en trajecten. TRAVIS is een webapplicatie: het is altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, toegankelijk vanaf elke locatie met internettoegang. Thuiswerken is dus geen enkel probleem. De centrale opslag van gegevens garandeert actualiteit en beschikbaarheid op elk moment van de dag.

De website van TRAVIS bestond alweer een tijdje en de structuur en vormgeving waren inmiddels aan een update toe. Er is daarom besloten de website te voorzien van een hele nieuwe vormgeving en middels de nieuwste webtechnieken HTML5 en CSS3 opnieuw op te bouwen.
Bekijk de nieuwe website van TRAVIS nu op http://travis.nl

Bent u nieuwsgierig geworden in wat TRAVIS voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk portfolio

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.