Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website Wandelvereniging Gelderland

wandelvereniginggelderland.nl

Wandelvereniging Gelderland organiseert wandeltochten in het Rijk van Nijmegen voor iedereen. Door het openstellen van haar tochten promoot en stimuleert zij de wandelsport. De vereniging heeft negenhonderd leden en vijftig gemotiveerde vrijwilligers die voor de uitvoering van alle activiteiten zorg dragen.

Om een snelle centrale plek te bieden aan eenieder die opzoek is naar informatie omtrent de vereniging of de wandelsport in het Rijk van Nijmegen is er de website wandelvereniginggelderland.nl.

Aangezien de website niet meer aan de wensen van de vereniging kon voldoen heeft Invens een compleet nieuwe website ontwikkelt voor de wandelvereniging.

De nieuwe website werd ontwikkelt op het content management systeem Joomla. Joomla beschikt over een groot scala aan mogelijkheden om een website zelf eenvoudig te beheren. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten middels een duidelijke tekstverwerker, toevoegen van menu-items en het plaatsen van foto’s.

Door het prettige en eenvoudige beheergedeelte van Joomla is het voor de vereniging nu erg eenvoudig en snel mogelijk nieuwsitems, activiteiten of foto’s op de website toe te voegen.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?
Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla?
Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk portfolio

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.