Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Nieuwe website WIOS ‘81

WIOS '81

Nadat de Nijmeegse wandelclub WIOS ’81 vóór en tijdens de Vierdaagse onze website vierdaagseslaapplaats.nl promootte onder de wandelaars, werd het nu ook tijd voor haar eigen website. Invens zorgde voor de ontwikkeling.

Of het nou is om een paar kilootjes af te vallen of voor het sociale contact, sporten en bewegen is belangrijk om fit en gezond te blijven. Wandelen is hier bij uitstek geschikt voor. Wandelen is goed voor hart en bloedvaten, voorkomt een hoge bloeddruk en is een gezonde manier van bewegen, die je ook op hogere leeftijd kunt uitoefenen. Daarbij is het ook nog eens stressverlagend. Door te wandelen kom je op de mooiste plekjes in het land waar je door de prachtige natuur lopend even al je zorgen kunt vergeten.

Wandelvereniging WIOS ’81 is op 1 oktober 1981 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 230 leden. De naam WIOS is een afkorting van “Wandelen is ons streven”. WIOS ‘81 werkt volledig met vrijwilligers en beschikt over een tweetal busjes die ingericht zijn om de wandelaars van de nodige verzorging te voorzien. Ook afgelopen jaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse stond WIOS ’81 weer met haar verzorgingspost op verschillende plekken naast de wandelroutes paraat voor de wandelaars.

Invens lanceerde ook dit jaar vierdaagseslaapplaats.nl waar lopers en bezoekers van het evenement een slaapplaats kunnen zoeken en aanbieden. Doordat beide initiatieven zich op het zelfde evenement en doelgroep concentreren is het natuurlijk een ideale gelegenheid om wat voor elkaar te kunnen betekenen.

WIOS ’81 heeft er zo mede voor gezorgd dat de diensten van vierdaagseslaapplaats.nl onder de wandelaars zijn naamsbekendheid heeft gekregen. Nu levert Invens een geheel nieuwe website op voor WIOS ’81. Op de website is alles te lezen over aankomende wandeltochten en hoe je lid kunt worden van de wandelvereniging.

De website is nu te bewonderen op wios81.nl, en ontwikkeld met Joomla. Joomla is een Content Management Systeem wat het voor iedere gebruikers mogelijk maakt, met behulp van een eenvoudige online tekstverwerker, de content van de website aan te passen.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen? Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla? Neem dan gerust contact op.

Bekijk portfolio

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.