Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

OpusCoaching kiest voor TRAVIS

2017

OpusCoaching in Arnhem beschikt per 1 april over TRAVIS. Invens heeft inmiddels alles voorbereid zodat Opus vanaf de start zorgeloos en vertrouwd gebruik kan maken van de diensten van TRAVIS. TRAVIS gaat OpusCoaching helpen bij het registreren van verschillende trajecten.

Wilt u gebruik maken van TRAVIS? Kijk dan nu op www.travis.nl of neem contact op met Invens.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.