Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Puur G nu ook op Joomla

Puur G

Puur G biedt hoogwaardige dienstverlening op basis van Persoonsgebonden Budget (PGB) in de eigen leefomgeving. Zij ondersteunt mensen met een beperking bij wonen, werken, leren en vrije tijd. Puur G richt zich op de doelgroepen LVG, Autistisch Spectrum Stoornissen, ADHD en cliënten met een Niet Aangeboren Hersenletsel, vanuit een groot aantal vestigingen in Gelderland en Midden Nederland. Puur G is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Pluryn en Jobstap.

De bestaande website van Puur G was niet makkelijk te onderhouden: het plaatsen van nieuwe content, zoals tekst, nieuws en foto's was niet eenvoudig. Invens heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers van Puur G nu zélf hun eigen website kunnen beheren, door de bestaande website om te zetten naar Joomla.Joomla is een open source content managementsysteem, dat het mogelijk maakt via de webbrowser, zoals Internet Explorer of Firefox bijvoorbeeld nieuwsitems toe te voegen, informatie aan te passen, agenda bij te werken, foto's te plaatsen, noem maar op. Invens ontwikkelde de Joomlatemplates en zorgde voor de technische realisatie.

Het bijhouden van de website is daarmee net zo eenvoudig geworden als bijvoorbeeld werken in Microsoft® Word. Immers, een website is alleen interessant voor bezoekers, als deze actueel is, en regelmatig bijgewerkt wordt. Het voordeel van een content managementsysteem is dat u hier dan zelf voor kunt zorgen, waar en wanneer u dat wilt.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?

Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla?

Neem dan gerust contact op.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.