Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Slaapplaats nodig tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

vierdaagseslaapplaats.nl

De Nijmeegse Vierdaagse zorgt jaarlijks voor een groot aantal bezoekers aan Nijmegen. In de stad verblijven rond deze tijd tienduizenden wandelaars en bezoekers. Voor deze mensen kan het soms een ware zoektocht zijn om een geschikte slaapplaats te vinden. Hotels zitten vol en om met een gastgezin in contact te komen is lastig.

Vierdaagseslaapplaats.nl biedt alweer voor het derde jaar een centrale plek waar gastgezinnen, wandelaars en bezoekers van de Nijmeegse Vierdaagse met elkaar in contact kunnen komen. Zakelijke aanbieders van slaapplaatsen, zoals hotels, bed & breakfasts en campings kunnen advertenties plaatsen tegen scherpe tarieven.

Op vierdaagseslaapplaats.nl vindt u snel en eenvoudig een slaapplaats om tijdens de Vierdaagseweek te overnachten. In 2012 waren er maar liefst 287 advertenties te vinden op de website. Ook dit jaar wordt er weer een groot aanbod aan slaapplaatsen verwacht.

Bent u op zoek naar een slaapplaats of wilt u een slaapplaats beschikbaar stellen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse, kijk dan nu op www.vierdaagseslaapplaats.nl.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.