Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Touch bar iconen

Touch bar

Invens heeft voor al haar website´s en webapplicaties iconen ontworpen die geschikt zijn voor de nieuwe Macbook Pro met Touch bar! Ook alle iconen voor mobiele apparaten (Android en iOS) en Windows apparaten zijn toegevoegd aan de website´s en webapplicaties. Probeer de iconen uit door ze toe te voegen op uw favoriete apparaat!

Alle nieuwe iconen zitten standaard in TRAVIS. Wilt u gebruik maken van TRAVIS? Kijk dan nu op www.travis.nl of neem contact op met Invens.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.