Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Tuinwaren.nl

Tuinwaren.nl

Tuinwaren.nl is een webwinkel die u helpt om de juiste keuzes te maken. Goede producten. Deskundig advies. Eerlijke prijs. Dat maakt Tuinwaren.nl dé specialist in grind en split.

In de webwinkel zijn grind- en splitsoorten in alle soorten, formaten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast vindt u op Tuinwaren.nl ook advies over de specifieke eigenschappen en verwerkingsmethode van iedere grind- of splitsoort. Zo wordt het voor een koud kunstje om zelf een terras of tuinpad aan te leggen.

Onlangs heeft Invens de hosting van Tuinwaren overgenomen en verhuisd naar onze eigen servers. Vanaf nu kunt u nog sneller op tuinwaren.nl opzoek naar de perfecte stenen voor uw tuin.

Kijk nu op tuinwaren.nl

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.