Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Vierdaagseslaapplaats.nl

vierdaagseslaapplaats.nl

Binnenkort lanceert Invens de website www.vierdaagseslaapplaats.nl. Op deze site wordt de vraag naar en het aanbod van slaapplaatsen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse op unieke wijze bij elkaar gebracht.

De Nijmeegse Vierdaagse trekt jaarlijks enkele tienduizenden wandelaars en bezoekers. Al die mensen hebben een slaapplaats nodig voor die week, en elk jaar weer blijkt een groot beddentekort.

Door vraag en aanbod van slaapplaatsen rechtstreeks bij elkaar te brengen, draagt www.vierdaagseslaapplaats.nl bij aan het oplossen van het beddenprobleem.

De website is om meerdere redenen uniek:

Toegankelijk voor iedereen: niet alleen voor ingeschreven Vierdaagsedeelnemers, maar ook voor bezoekers die naar Nijmegen komen om te werken of te feesten

Toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Registreren en inschrijven is gratis. Eventuele kosten voor de overnachtingen worden zelfstandig tussen aanbieder en logé geregeld.

Dus zoek je een slaapplaats tijdens de Nijmeegse Vierdaagse? Of heb je een slaapplaats beschikbaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier worden vraag en aanbod op unieke wijze bij elkaar gebracht. Geef je voorkeuren en wensen op, en vind een slaapplaats of een gezellig logé!

www.vierdaagseslaapplaats.nl is een initiatief van Invens B.V.

Meer informatie?

www.vierdaagseslaapplaats.nl

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

026 4 790 780

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.