Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

WajongForce Gelderland

WajongForce Gelderland

Wajongers zijn mensen die sinds jonge leeftijd een arbeidsbeperking hebben en vallen onder de Wet ‘werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten’ (Wajong). Veel Wajongers kunnen met enige aanpassingen en de juiste begeleiding prima aan de slag bij een gewone werkgever. Wajongers beschikken vaak niet over een omvangrijk netwerk, terwijl zo'n 70 procent van alle banen wordt ingevuld via het persoonlijke of professionele netwerk. Om de arbeidsmarkt voor Wajongers toegankelijker te maken is er het samenwerkingsverband “WajongForce Gelderland”.

WajongForce Gelderland probeert zoveel mogelijk vakmensen te vinden die een uur in gesprek willen gaan met een Wajonger (vergezeld door een coach) om deze te voorzien van tips, adviezen en contacten zodat zij een stap dichter bij het vinden van een passende baan komen.

Via een zogeheten netwerktegoedkaart krijgen Wajongers toegang tot een gesloten netwerk. Wajongers kunnen dan via een website vakmensen benaderen voor een netwerkgesprek. Op deze manier krijgen de jongeren specifieke kennis en ervaring om de eigen arbeidsmarktmogelijkheden en kansen te bepalen.

Invens helpt deze Wajongers graag. Alle medewerkers van Invens hebben zich ingeschreven en zijn graag bereid om eens een leuk, informatief gesprek met een Wajonger aan te gaan.

Wij wensen alle Wajongers veel succes op de arbeidsmarkt en een leuke baan toe!

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.