Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Waterurn op Joomla

waterurn.nl

Waterurn B.V. is leverancier van de Waterurn in Nederland en België. De waterurn is een bronzen bol op een buis van circa anderhalve meter lengte. De bol kan in een tuin geplaatst worden en biedt voldoende ruimte voor de as van minstens één overledene. Een tweede bijzetting is, ook na jaren, mogelijk. Middels een doseersysteem zorgt regenwater dat de as heel geleidelijk aan de aarde wordt toevertrouwd. Via de buis zakt de as langzaam in de grond, waar het wordt afgegeven aan de aarde.

De website van Waterurn was lastig te onderhouden en ook was het niet mogelijk om verschillende content per land aan te bieden. Om dit probleem op te lossen heeft Invens B.V. de website van Waterurn omgezet naar Joomla. Binnen een week zijn www.waterurn.nl en www.waterurn.be overgezet op het veelgebruikte CMS Joomla.

Joomla heeft een eenvoudig beheergedeelte waardoor het voor Waterurn nu erg eenvoudig en snel mogelijk is tekst te bewerken of foto’s op de website toe te voegen. Daarnaast beschikken waterurn.nl en waterurn.be nu over hun eigen teksten.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?
Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla?
Neem dan gerust contact met ons op.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.