Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Website MSB

MSB Grind en Zand

MSB Grind en Zand v.o.f. is een combinatie van drie marktpartijen (MNO, Spaansen, De Beijer) die besloten hebben om samen te werken in het project Realisatie Landschapszone Waalsprong en zandput Beuningen. Deze drie partijen hebben ingezien dat eenieder sterk is in zijn eigen specialisme. De combinatie van specialismen maakt MSB tot een nieuwe sterke marktpartij voor dergelijke opdrachten.

Het eerste project dat van start zal gaan is project Landschapszone (Waalsprong). De landschapszone wordt een groot groen en waterrijk natuur- en recreatiegebied van ca. 150 ha. in het nieuwe stadsdeel Nijmegen-Noord, beter bekend als de Waalsprong. Midden in het gebied komen drie grote waterplassen, samen ongeveer 60 ha. groot.

MNO voert de werkzaamheden op het gebied van aanleg en onderhoud uit, Spaansen zal de winningsactiviteiten uitvoeren en De Beijer zorgt voor de afzet en verkoop van de vrijkomende grondstoffen. Het project is gestart in het voorjaar van 2011 en heeft een looptijd van circa tien jaar.

Voor alle informatie omtrent het project kunt u nu terecht op www.msbgrindenzand.nl. De website voor het samenwerkingsverband MSB is onlangs ontwikkeld door Invens B.V. op het wereldwijd gebruikt open source content management systeem Joomla. Met Joomla is het mogelijk via de webbrowser, zoals Internet Explorer of Firefox bijvoorbeeld nieuwsitems toe te voegen, informatie aan te passen, een agenda bij te werken, foto's te plaatsen, noem het maar op.

Wilt u weten wat Joomla voor u zou kunnen betekenen?
Zou u uw bestaande website om willen laten zetten naar Joomla?
Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk portfolio

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.