Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

In memoriam Werner Elshof

Met veel verdriet willen we u op de hoogte stellen van een onvoorstelbaar pijnlijke gebeurtenis. Zaterdag 16 september 2017 is totaal onverwacht Werner gestorven. “Ik ben nog even op m’n kamer wat werken”. Daarna werd het stil. Een stilte die bij zijn familie, zijn collega’s en bij u nog lang voelbaar zal blijven. Want Werners betrokkenheid bij de opdrachtgevers van IdenTa, i-Solve en Invens was groot. Zíj stonden bij hem voorop en met gedrevenheid, perfectionisme en een dosis humor was werken met hem iedere dag weer een groot plezier.

Werner Elshof – medeoprichter van IdenTa, i-Solve en Invens
17 juni 1969 – 16 september 2017

Invens

In Memoriam Werner Elshof

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.