Vul het adres in van waar u uw route start:
Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Bedrijfsgegevens

Ons bezoek- en postadres:

't Veld 3
6666 MK Heteren
(Poort van Midden-Gelderland Zuid)

Tel: 026 4 790 780  (maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur)


Btw-nummer : NL8130.98.695.B01
IBAN: NL91RABO0314242139

E-mail (verkoop/algemeen): This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
E-mail (helpdesk): This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Invens B.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken Gelderland onder nummer 09142026. Op alle producten en diensten van Invens B.V. zijn de NLdigital-voorwaarden van toepassing. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Invens onderneemt 100% klimaatneutraal.

Invens

Invens webdevelopment is opgericht in begin 2004 als zusterbedrijf van IdenTa. Waar IdenTa zich met name richt op ondersteuning bij vernieuwing, beheer of gebruik van geautomatiseerde omgevingen middels hardware, is Invens gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor intra- en/of internet die uw organisatie ondersteunt.

Invens deelt de visie van IdenTa, die ICT beschouwt als nutsvoorziening zoals gas, licht en water: een voorziening waarop je kunt vertrouwen met een optimale beschikbaarheid en constant kwaliteitsniveau.

Van de producten en diensten van Invens kunt u daarom ook een hoge betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit verwachten. De technieken en implementatiemethoden waarmee deze factoren bereikt worden spelen een belangrijke rol tijdens het ontwerp en de realisatie van het product. Maar niet meer bij gebruik van het product.

Elke gebruiker moet immers, zonder kennis van of zorgen over achterliggende technieken, gebruik kunnen maken van onze producten en diensten.