Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Travis


TRAVIS is Invens' TRAjectVolgend InformatieSysteem, bedoeld voor de re-integratiebranche. Het registratiesysteem ondersteunt re-integratie-organisaties bij de administratieve taken, rekeninghoudend met de wet- en regelgeving en standaarden. TRAVIS is maatwerk en kan daarom perfect voldoen aan de behoefte van uw organisatie.

TRAVIS is overzichtelijk, altijd en overal beschikbaar. Ook op mobiele apparaten zoals de iPad kunt u TRAVIS prima raadplegen en gebruiken.

De centrale opslag van gegevens in een database garandeert actualiteit en beschikbaarheid op elk moment van de dag. Rapportages van gegevens uit het systeem geven daarom altijd een actueel beeld.

TRAVIS heeft een eenvoudige, overzichtelijke en intuïtieve interface, die middels grafische en tekstuele wijzigingen voor uw organisatie (terminologie, huisstijl) kan worden aangepast.

Hieronder vindt u een aantal van onze klanten die gebruikmaken van TRAVIS:

  • Jobstap (Oosterbeek)
  • SterkvoorWerk (Venlo)
  • Stapp (Echt)
  • Kompass (Vlaardingen)
  • POR (Roermond)
  • PSW (Roermond)

Ga naar www.travis.nl voor meer informatieREFERENTIES

Peters Outplacement en Reïntegratie

"Sinds vele jaren zijn wij een tevreden gebruiker van het clientvolgsyteem Travis. Naast de gebruiksvriendelijkheid van het systeem wil ik ook graag de kwaliteiten van de leverancier benadrukken: makkelijk bereikbaar, korte lijnen, daarnaast zeer service-en klantgericht".

G. Peters, directeur Peters Outplacement en Reïntegratie, februari 2012.

Terug naar overzicht Volgende