Invens, jouw oplossing 026 - 4 790 780

Websites

Meer en meer wordt het eerste contact met uw bedrijf gelegd via uw website. Daar presenteert u uzelf en uw organisatie. Deze eerste indruk is van groot belang, hier wilt u goed voor de dag komen.

Invens heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van professionele websites die geheel volgens huisstijl of naar eigen smaak vormgegeven kunnen worden. Ook qua techniek kunt u rekenen op een kwaliteitsproduct. We denken met u mee op het gebied van bijvoorbeeld beveiliging, onderhoud, vindbaarheid, sociale media en gebruik op mobiele apparaten.

Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal door Invens ontwikkelde websites.REFERENTIES

WIOS '81
"Sinds oktober 2011 beschikken wij als vereniging over een mooie, moderne website. Een website ontworpen door Invens. Het is een site geworden waarin wij als vereniging hebben aangegeven wat wij wilden en Invens heeft onze wensen omgezet in een mooie en goed bezochte site. Invens heeft goede en vakbekwame medewerkers en een goede service. Er is, indien nodig, altijd ondersteuning bij het onderhouden van de website. Wij, wandelsportvereniging Wios'81, zijn dan ook erg tevreden over de relatie met Invens.".

K. de Vries, Voorzitter WIOS '81, maart 2012.


Verenigde bedrijven de Beijer B.V

"Voor de bouw van onze nieuwe websites is na het selectietraject de keuze gemaakt met Invens samen te werken. Onze ervaring is dat Invens actief meedenkt bij het ontwerp en de bouw van de websites. Invens biedt duidelijke afspraken qua tijdsplanning, service en kosten. Na het opleveren van de websites blijft Invens dezelfde service leveren bij het doorvoeren van wijzigingen. Wij zijn erg blij met onze websites en zouden opnieuw kiezen voor Invens! ".

C. Nolet, Verenigde bedrijven de Beijer B.V., april 2012.

Terug naar overzicht